01

API - använd BankID i era egna tjänster

Vi tillhandahåller ett JSON/REST API för legitimering vid inloggning eller verifiering i egen implementation. Du får ett API som har stöd för e-legitimationer i alla nordiska länder.

Vill du veta mer om hur du integrerar vårt API?

Kontakta oss genom formuläret eller boka en demo. Vi berättar gärna om hur du kan använda vårt BankID-API i dina egna system. Från och med 1 januari 2024 får du den senaste uppdateringen för Säker start, med rörlig QR-kod och autostart. Vi erbjuder:

  • Snabb och kostnadseffektiv integration genom REST-API.
  • Ett företagsunikt certifikat som visar ditt företags namn vid inloggning med BankID.
  • Att skapa en sammanhållen, säker process och en bra kundupplevelse.

Vi har flera Partner som använder vårt BankID API för att göra det snabbt och säkert för sina kunder att logga in i sina system. Det kan vara en e-handelsplattform, ett CRM- eller en integrerad telefonilösning. Behoven är de samma, att kunna erbjuda sina kunder en enkel, säker och smidig inloggning, och låta dem sköta sina ärenden självständigt.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

ENKEL INTEGRATION
Genom vårt BankID-API blir din utvecklingsprocess både enklare och snabbare än om du ska göra en helt egen implementation.
EGET BANKID-CERTIFIKAT
Vi tillhandahåller även ett företagsunikt certifikat så företagets namn visas i displayen när kunden legitimerar sig med BankID.
TYDLIG DOKUMENTATION
Vår API-dokumentation är enkel och tydlig och förenklar implementationen.
developers.idkollen.se