Safemail - säkra meddelanden och filer

Skicka säkra meddelanden och filer till privatpersoners BankID-skyddade inbox. Tjänsten har stöd för e-legitimationer från alla nordiska länder.
Safemail används fristående eller som en tilläggstjänst till våra webbaserade formulär, GDPR-ID och FormID. Tjänsten används för att besvara inkommande meddelanden från kund, och för att skicka känsliga uppgifter till mottagarens webbaserade inbox. Så vad är en känslig uppgift? Det kan vara en lönespecifikation eller ett recept från din optiker dvs information som innehåller personuppgifter.
Mottagaren loggar enkelt in med BankID och företaget kan då säkerställa att rätt person får tillgång till meddelandet. Naturligtvis kan du använda tjänsten för att skicka meddelanden till flera personer från en lista. Om du letar efter ett säkert och smidigt sätt att skydda känslig information är BankID-verifiering ett utmärkt alternativ. Ingen integration eller utveckling krävs.

Vill du veta mer om hur du skickar känsliga uppgifter?

Kontakta oss via formuläret eller boka en demo. Vi visar gärna hur du kan skicka känsliga textmeddelanden och/eller filer med BankID legitimering:

  • Säkerställa att rätt person får tillgång till rätt information.
  • Vara säker på att du hanterar personliga uppgifter korrekt.
  • Skapa en snabbare, säkrare process och en bra kundupplevelse.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.

flow1

MINSKAD ADMINISTRATION
Skicka känslig data via Safemail som vanligtvis görs postalt dvs minskad administration och kostnader.
SÄKER KOMMUNIKATION
Besvara inkomna förfrågningar i enlighet med GDPR, och säkerställ mottagaren.
INGEN INTEGRATION
Ingen integration eller utveckling krävs då tjänsten är helt webbaserad hos IDkollen.