IDkollen Partner Programme - Reseller

idk_reseller
Här ser ni att det finns tydliga synergier mellan våra respektive tjänster. Ni har troligtvis samma beslutsfattare som vi och ni har säkert ett antal befintliga kunder som hade fått ut ett fint värde av våra lösningar.

Som Reselling Partner tecknar ni ett återförsäljaravtal med oss som inkluderar en eller flera av våra tjänster. Det är sedan ni som står för er marknadsföring och införsäljning av vår tjänst(er) till era kunder, mot vilket ni erhåller en partner kick-back.

Stöd innan, under och affären
Oavsett vad bistår vår partner account manager (PAM) er med kostnadsfri support inför möten, under säljprocessen samt även i efterhand av att kunden har signerat avtalet och har gått live.

Stöd i er marknadsföring
Vi förespråkar att vi sätter en gemensam plan för att nå ut till så många potentiella gemensamma kunder som möjligt. Vi har goda erfarenheter av webinars, LinkedIn och partner-anpassat content.

Som Reselling Partner får er säljkår en anpassad onboarding och genomgång av aktuella tjänster, diskussion kring idealkunderna samt löpande uppföljningar och intro av nyheter.

Referral Partner
Det här är den perfekta nivån av partnerskap för er som gillar våra lösningar och tror att ni har eller kommer att ha kunder med ett behov av IDkollen.
Reselling Partner
Ni har troligtvis samma beslutsfattare som vi och ni har säkert ett antal befintliga kunder som hade fått ut ett fint värde av våra lösningar.
Integration Partner
Ni har identifierat ett tydligt use-case där identifiering eller signering med BankID integrerat i er tjänst skulle addera värde ut mot era kunder och gynna er affär.

Intresserad av att bli partner till oss?

Fyll i fomuläret så hjälper vi er skapa ett framgångsrikt partnerskap.
Formuläret skyddas av reCAPTCHA som använder Googles integritetspolicy och användarvillkor.