51% av företagen riskerar sina kunders säkerhet - hur och varför?

Vi lever i en värld där samhällsklimatet ständigt förändras och hoten från bedrägerier och dataläckor ökar. Och, det är av yttersta vikt att företag anpassar sig och utvecklar sin kundsäkerhet för att möta dessa utmaningar.
På IDkollen undersöker vi årligen hur företagens kundservice faktiskt hanterar sina kunders information och agerar kring kundsäkerhet.

Missa inte värdefulla insikter i “Kundsäkerhet och kundupplevelser – måste man välja”. Vi har nämligen tittat närmare på 200 stora handelsföretag i norden. Vi vill försöka förstå varför så många riskerar sina kunders säkerhet.

Ta del av den senaste undersökningen. Fyll i formuläret och få den 15-sidiga undersökningen direkt. Den omfattar även våra nordiska länder.

flow1
INGEN INTEGRATION
Ingen utveckling eller integration krävs av dig för våra portallösningar. De är helt webbaserade och du är snabbt igång.
EGET BANKID-CERTIFIKAT
Vår snabba och effektiva process säkerställer att du snabbt får ett eget företagsunikt BankID-certifikat. Förnyelser sker också enkelt och smidigt utan avbrott.
ENKEL IDENTIFIERING
Identifiering ska gå snabbt och vara enkelt för att bidra till en positiv kundupplevelse. Säkerheten kommer först.