IDkollen Partner Programme

idk_reseller
Genom vårt partnerprogram kommer ni att få en edge jämtemot marknaden samtidigt som era kunder kommer få ut ett ännu större värde av att samarbeta med er. Vi levererar en bred front av nyckelfärdiga tjänster inom identifiering och signering som förbättrar och förenklar för hundratals företag i Norden.

Att bli partner till oss behöver inte innebära några större åtaganden eller tunga integrationer. Valet av partnernivå handlar helt och hållet om hur vi tillsammans ser på den gemensamma affären och vilka möjligheter som finns.

Varför bli partner med IDkollen?
Vi investerar i våra partners genom gemensamma marknadsföringskampanjer, co-selling och med vår vinnande support.

Enkelhet för era kunder!
Våra stand-alone tjänster är i stort sett plug n play och kan implementeras hos era kunder helt utan krav på installationer eller integrationer. Enkelt, snabbt och levererar värde direkt.

Smarta och snabba integrationer!
Vi erbjuder (enligt våra kunder) marknadens bästa APIs för integration av identifiering och signering mot extrerna system. Integrera säker inloggning eller digital signering för att nå en ännu större markand.

Referral Partner
Det här är den perfekta nivån av partnerskap för er som gillar våra lösningar och tror att ni har eller kommer att ha kunder med ett behov av IDkollen.
Reselling Partner
Ni har troligtvis samma beslutsfattare som vi och ni har säkert ett antal befintliga kunder som hade fått ut ett fint värde av våra lösningar.
Integration Partner
Ni har identifierat ett tydligt use-case där identifiering eller signering med BankID integrerat i er tjänst skulle addera värde ut mot era kunder och gynna er affär.

Intresserad av att bli partner till oss?

Fyll i fomuläret så hjälper vi er skapa ett framgångsrikt partnerskap.
Formuläret skyddas av reCAPTCHA som använder Googles integritetspolicy och användarvillkor.