Kunskapskollen – kostnadsfria digitala utbildningar

En viktig del när vi välkomnar nya kunder är en strukturerad onboarding. Vi vet att desto fortare nya kunder får ut det förväntade värdet desto nöjdare blir dom. Därför ingår i vårt erbjudande alltid en digital utbildning med en av våra utbildare. Vi går igenom utvalda funktioner, vi ger tips och delar inspiration kring det dagliga användandet av tjänsterna.

 I takt med att våra kunder växer och fler kollegor behöver access till IDkollen uppstår ofta ett nytt utbildningsbehov. Via våra egna kanaler märker vi ett ökat intresse för modern autentisering och tryggare kundkontakt. Därför lanserar vi Kunskapskollen, IDkollens digitala och kostnadsfria utbildningar som vem som helst får delta i.

Syftet med utbildningarna är att:

  • Ge våra befintliga kunder möjligheten att löpande fylla sina utbildningsbehov
  • Hjälpa befintliga kunder sätta ännu bättre rutiner för hur man kan använda IDkollen
  • Informera och inspirera företag som går i tankarna kring kundidentifiering och hur man på ett smart och enkelt sätt kan få detta på plats.

Utbildningarna anordnas digitalt onsdagar 10:00-10:20. Vi använder platformen Zoom, som möjliggör ställandet av frågor som besvaras i slutet av utbildningen. Frågor kan också skickas in i förhand till info@idkollen.se. Ansvarsperson är Customers Success Manager Johan Månsson.

Anmälningar kan göras via anmälningslänken intill respektive utbildning. Alla utbildningar är kostnadsfria, men kräver förhandsanmälan.

 

Utbildningsschema

 

2023-03-01 TeleSign – Så ingår du avtal och andra överenskommelser över telefon och chat – ANMÄL DIG HÄR

2023-03-15 TELE-ID – Sänk hanteringstiden och hjälp fler kunder vid första kontakttillfället på ett modernt och säkert sätt – ANMÄLNING ÖPPNAS SENARE

2023-03-29 FormID – Gör det modernare, enklare och säkrare för era kunder att digitalt skicka uppgifter till er – ANMÄLNING ÖPPNAS SENARE

2023-04-12 Safemail – Så undviker du osäkera utskick och manuell posthantering – ANMÄLNING ÖPPNAS SENARE

2023-04-26 API & annat – Aktualiteter inom branschen – ANMÄLNING ÖPPNAS SENARE

2023-05-10 TeleSign – Så ingår du avtal och andra överenskommelser över telefon och chat – ANMÄLNING ÖPPNAS SENARE

2023-05-24 TELE-ID – Sänk hanteringstiden och hjälp fler kunder vid första kontakttillfället på ett modernt och säkert sätt – ANMÄLNING ÖPPNAS SENARE