peter bohm på wowpodden

IDkollen gästade Wowpodden

IDkollen har besökt Wowpodden, Sveriges första och största podd om kundservice med serviceproffset Emilie Loman från wowservice.se

Wowpodden avhandlar på ca 20 minuter per avsnitt ämnen inom kundservice och kundupplevelse med hög igenkänningsfaktor som många av oss kan ta till sig av. Spännande gäster toppar podden, som kombinerar nyfikenhet med egna erfarenheter.

I avsnittet som publicerades den 25 januari i år gästade vår egen CCO Peter Robson Wowpoddens studio för att prata om det väldigt relevanta ämnet “Trygghet och säkerhet i din kundservice”

Diskussionen kretsade kring att kunna hjälpa alla kunder vid första kontakttillfället utan att behöva tumma på deras eller kundservicens egen trygghet och säkerhet.

Lyssnar man poddavsnittet, kommer man att få:

✅ Trendspaning kring vad den moderna konsumenten förväntar sig av kundservice

✅ Insikt i rapporten “Kundupplevelse eller Kundsäkerhet” som visar att 51% av företagen inte vet vem deras kundservice faktiskt hjälper och i vilka risker medför det?

✅ Tips på hur man som Kundservicechef med enkla medel kan göra kundupplevelsen ännu bättre och samtidigt höja tryggheten för både anställda och kund

Wowpoddens avsnittTrygghet och säkerhet i din kundservice” ligger på Acast och kan lyssnas på här: https://play.acast.com/s/wowpodden/trygghet-och-sakerhet-i-din-kundservice-med-peter-robson-boh (30min 27sek)